Wednesday, June 29, 2011

aq tgh tencen ! ! !

rabu malam khamis,
pukol 9.30 mlm,
8tv chanel ,
nak tgk showdown 2011.

masalahnye,...
time tu mak dan kakq aku tengah tgh tb9!
so,..
aku ckp la kat akaq aq yang tgh dok hadap laptop tu . . . 
along tgh hadap laptop along tu!!
mak la siapkan jela kerje mak tu..
semua wat kerja masing masing,,
saper yg dok hadap tibi tu???
lastly dapt gak aq tgk showdown,..
tapi mak aq lak beseng,,..
aq wat dono je r=,=??


 the enemy of  ECX CREW!

elecoldxhot crew



keempat empat tu masuk final bhai!!!
hahaha.. . . .
memula aq rse mcm ecx yg bole mng..
pastu biler tgk keputusan td, ...
hmc phlow ranking ats..
ecx kedua??
 bos ketiga??
x caye dowHH!!!
rks tmpt kempt..???
camner pown kiter tgk la final cmner.........................

Monday, June 13, 2011

saya dan TARIKH ! !

epi bedes tu you........
epi bes des tu you...,,
epis besdes tu apis...
epis bedes tu yus.....


tp kitorang x bg dia kek,,,
litprang belikan dia tepong..
kowt kot le putih ker,,,
:D



10 JUN 2011
my bes des lak,,,

epi bes des tus uuu....
epi bes des tu yu..,,
epi be des tu faiz,,,,,
epi bes des tu yus....



nie la padahnye,,,
balik balik.. aq yg kne gakk,,hahha
lg teruk pulak tu.. 
tp TERIMA KASIH
pada semua yg susah susah jer tok aq..
:DD

i`m KREZI !!

A
B
C
D
E
F
R
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0

Tuesday, June 7, 2011

i will back next year!!

Sunday, June 5, 2011

saya is singgel ;)

assslaamualaikum kpd semua pembaca tulisan tulisan kecik....saya jus nak ingtkn jer law xnak bace wat jer cm x yah bace ok,,,!

actually aq xnak pown cerita citer nie kat sesaper,,coz aq le ssuke  pendam sesorang persaan aq nie even ape pown yg berlaku,,aq x tau asal aq le selesa pendam sesorang,,kenkadang tu pedig gak pendam dalam hait sesorang.mak ai,,sakit gilerrr rr.

sekarang nie 5.6.2011 hari ni aq bru blik dari hostel tmpat yg aq bljar...
kat sane aq online FACEBOOK gune fon je,,so x tau sgt la pe yg berlaku...
sekarang jama menunjukkan jam 12;47 pagi.. and aq kat sini nk lpskan pe yg aq rse,,

td aq buka profile exgf aq kat FACEBOOK aq husyar la dia punya updates,,an aq dpt tawu dia da kapel ..
mmg x sangka la..
aq bce la setiap komen...and now sekarang dia dah jd milik orng lain....sekarang dia dah x perlu la nak nges nges lg kan sebab aq????...

aq x tau asal aq nak tulis citer dia nie,,mybe dah xder tmpt lain dah aq nk kongsi citer,,,dulu,,time ngan dia semua citer ktorang share,,tp ader knkkadang tu aq rahsia kan dari dia,,hahaha
and now law aq pendam an sesorang...??aq x tau la per akn terjadi,,,
aq putos ngan dia pown bukan sbb aq curang ..
aq x tau mcm ner nak jelaskan sbb per,,
aq hopes mybe satu haru nanti dia akan paham sb per aq terpkse lpaskan kan dia...
even aq still sayang dia..

5 .7 2011
tarikh nie nanti aq masuk politeknik premier ungku omar ipoh perak..
kat sne aq amek diploma kejuruteraan perkplan..
selame 3 tahun setgh
seniour kat sne ckp last em nanti setahun kat laut,,,
agknye nanti law aq da keje cmner la an kehidupan aq?
walauape pown aq terpakse bersyukur coz mmg aq yg hopes sgt dpt diploma nie,,,
coz aq dapt dpt luaskan pemandagan aq,,,
aq lebih suke merantau tmpt orang sebab dpt cri sesuatu yg baru.,aq x tau la sal,..

lastly pada yg membace smpai last word,,tengz alot coz mmbace kate luahan aq,,,
mybe  aq  selau wat entri cmnie,,,
thanks and asslamulaikum,,